Om oss

Gregers Båtförmedling köper, säljer och förmedlar nyare begagnade motorbåtar av kända varumärken. Med kontor och försäljningsbrygga vid Gåshaga Marina på Lidingö kan vi exponera våra båtar på ett optimalt sätt för en köpstark målgrupp.


DETALJERNA SOM GÖR SKILLNADEN

Med ett personligt engagemang och ett genuint båtkunnande ger vi varje båt den uppmärksamhet som krävs för att nå en framgångsrik försäljning och bäst betalt. Vi strävar löpande efter att hålla vår försäljningsbrygga och kontor men framförallt våra båtar i ett representativt skick. En snygg anläggning, välputsade båtar samt ordning och reda på alla papper skapar förtroendet som kan vara avgörande i beslutsfattandet att våga köpa en begagnad båt.


VÅRT SÄTT ATT ARBETA

Vi är en etablerad båtmäklare med många års erfarenhet och ett köpstarkt kundregister.

Vi håller vår försäljningsbrygga bemannad 7 dagar i veckan hela sommaren.

Vi erbjuder köpare förmånlig finansiering och försäkring samt har möjlighet att ta båt i inbyte om det behövs för att få ihop affären.

Vi skapar en trygg försäljning med varudeklarerade båtar och skydd av konsumentköplagen.

Vi har solid ansvarsförsäkring och god ekonomi (AAA).

Vi är medlem i SweBoat – Båtbranschens Riksförbund.


VÅR HISTORIA

Efter flera framgångsrika år som båtförsäljare startade Greger Ålund 2007 Gregers Båtförmedling med inriktning på mäkleri av nyare begagnade motorbåtar. Sedan 2012 har verksamheten bedrivits vid Gåshaga Marina på Lidingö. Vi har varit återförsäljare för Micore, Honda och Stingray men fokuserar nu på det vi gillar bäst – försäljning av begagnade motorbåtar.

Låt oss värdera din motorbåt kostnadsfritt

Fyll i vårt formulär så tar vi kontakt med dig för en kostnadsfri värdering.