Köpa båt

FUNDERAR DU PÅ ATT KÖPA BÅT? – GÖR EN TRYGG OCH ENKEL BÅTÄFFÄR MED OSS

Vår målsättning är att förenkla köpprocessen och tillhandahålla ett tryggt båtköp. Alla förmedlade båtar är noggrant genomgångna, varudeklarerade och med ägarförhållandet fastställt. Tillsammans med dig som köpare gör vi en slutbesiktning innan leverans. Det innebär att båtens skick och funktion är noggrant dokumenterad och eventuella fel upptäcks i tid.

FINANSIERING

För dig som inte vill binda upp eget kapital i båten kan vi erbjuda en förmånlig och flexibel finansieringslösning via vårt samarbete med Swedbank Finans. Vi arbetar även med övriga bankers båtfinansiering.


FÖRSÄKRING

Vi är ombud för Atlantica Båtförsäkring och kan försäkra din båt till bästa villkor. Tecknar du försäkringen genom oss får du dessutom rabatt på premien.


SWEBOAT

Vårt medlemskap i SweBoat - båtbranschens riksförbund, borgar för ett tryggt båtköp. Alla förmedlade båtar är varudeklarerade och säljs i enighet med konsumentköplagstiftningen.


SAMARBETSPARTNERS

I samarbete med våra partners kan vi erbjuda våra kunder ett bekymmersfritt båtägande i form av underhåll, reparationer, vinterförvaring samt båtplats i sjön. Vi skräddarsyr lösningar efter båttyp och önskemål.


Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar kring ditt båtköp!